Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  SOTAKALUSTO & DIORAAMAT

Sotakalusto ja dioraamat-sivuston tarkoituksena on omien pienoismalliemme esittelyn lisäksi saada pienoismalliharrastus ansaitsemaansa uuteen nousuun.

Vielä 90-luvulla pienoismalleja sai miltei joka marketista laajana valikoimana, mutta tänä päivänä niiden hyvä saatavuus on muutaman erikoisliikkeen harteilla ja harrastuskunta on pienentynyt.

Haluamme Facebooksivujen ja toimintamme kautta madaltaa kynnystä aloittaa tämä harrastus tai jatkaa siitä mihin sen harrastaminen joskus päättyi. 

Merkava IV

 

Sotakalusto ja dioraamat-Facebooksivut on perustettu vuonna 2011, jonka innoittajana toimi ensimmäinen dioraamani; Laatokan Karjala. Kyseisestä dioraamasta löydät tietoa tämän sivun ala-artikkelista "Laatokan Karjala."

 

Ensimmäiseen pienoismallikilpailuun osallistuin vuonna 2016 Tampereella. Siellä yksi töistäni, Challenger II, voitti kultapalkinnon omassa kategoriassaan "Dioraamat". Alla kyseinen työ.

Challenger

Nykyisin Sotakalusto ja dioramaat-sivujen toiminta on yhä aktiivisempaa, monipuolisempaa ja järjestäytyneempää, unohtamatta sitä asennetta, minkä pohjalta ne aikoinaan luotiin. 

kautta.

Valmiita töitä